Tutireceptek.hu fejléc

Harcsaszeletek kapros-paprikás mártásban recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
1 szelet kenyérszalonna,
4-6 szelet harcsafilé,
fokhagymás fűszerkeverék,
bors,
szárított vagy friss kapor,
2 db halászlékocka,
2 dl tejföl,
1-2 evőkanál liszt

Elkészítés:
A szalonnát kiolvasztjuk, majd kivesszük a serpenyőből, és ebben a zsiradékban megsütjük a fokhagymás fűszerezett halszeleteket. A kész halszeleteket félretesszük, a serpenyőbe 3 dl vizet öntünk, felforraljuk, hozzádobjuk a halászlékockákat, tejfölös habarással sűrítjük. Beleszórjuk a friss vagy szárított kaprot, majd a halszeletekre öntve galuskával tálaljuk.


A receptet beküldte: access


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkecomb mustármártásban » Pulyka ínyenc mártásban » Karfiol fehér mártásban » Hagymamártásban sült nyúl
» Gnocci olaszos mártásban » Mártásban sült csirke » Hal pikáns mártásban » Csirkemell tejmártásban
» Csirkecomb citrommártásban » Csirke sajtmártásban » Csirkemáj joghurtmártásban » Csirkemell citrommártásban
» Sült halfilé sajtmártásban » Sült hal gombás mártásban » Karaj mustármártásban » Csirkemell sajtmártásban


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.