Tutireceptek.hu fejléc

Hargittai rakott palacsinta recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
8-10 db vastag, sós palacsinta
maradék pörkölt,
(vagy 25 dkg darált húsból
készített pörkölt)
1-2 egész tojás
ízlés szerint fűszerek
1 pohár tejföl

Elkészítés:
A pörkölt húst ledaráljuk. Beledolgozunk 1-2 egész tojást, még ízlés szerint fűszereket, hogy kenhető masszát kapjunk.
A palacsintákat lerakjuk a masszával.
A maradék pörkölt-lébe tejfölt keverünk, ezt ráöntjük a palacsintára és forró sütőben átsütjük.

Tejfölös-citromos fejes salátát adunk mellé.

A fejes salátát megmossuk, négybe vágjuk. Jócskán meglocsoljuk citromlével és tejfölt kanalazunk rá.


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csipkés palacsinta » Rakott sonka » Rakott krumpli saját módra » Rakott csirke 2
» Rakott tök, vagy cukkini » Sajtos rakott burgonya » Rakott zöldbab tarhonyával » Rakott patisszon
» Rakott krumpli máshogy » Almás palacsintatorta » Alföldi rakottas » Rakott-sajtos tészta
» Tavaszi rakott kel » Rakott gomba. » Gombás, rakott tök » Sajttal rakott pulykamell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.