Tutireceptek.hu fejléc

Hátszínszelet sáfránnyal recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
40dkg hátszín
egy doboz gomba
egy kis doboz kukorica
főtt zöldborsó
egy zöld paprika
olaj, egy-két csepp szójaszósz
2-3 kanál liszt
só , bors, szekfűbors, fahéj, sáfrány, kakukkfű, őrölt gyömbér,-kardamommag .

Elkészítés:
A hússzeleteket az olajon megsütöm majd puhára párolom. Amikor megpuhult kiszedem az edényből és a visszamaradt olajon a lisztet aranysárgára pirítom majd felengedem vizzel. Beleteszem a gombát, kukoricát, zöldborsót és a kockára vágott paprikát. Sózom, fűszerezem a sáfrányt is beleteszem. Hagyom egy kicsit összefőni majd belehelyezem a megpuhult húst.A szójaszószt a végén teszem hozzá.
Párolt rizzsel tálalom.

Jó étvágyat!


A receptet beküldte: 82virag82


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Bratkartoffeln mit Rührei » Vadas marha zsemlegombóccal » Szalonnás-hagymás virsli » Tavaszi húsgomboc
» Szarvacska mexikói módra » Cukkinis-gombás ragu pennével » Mazsolás-diós káposztasaláta » Adriai lencselakoma
» Krémsajtos-sonkás burgonya » Sajtos puliszka » Padlizsánragu kuszkusszal » Francia krémes rakott krumpli
» Csirkeragu metélttel » Bolgár muszaka » Baconos gombalepény » Sonkás rakott kukorica


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.