Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hideg karfioltál recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
fél fej karfiol,

1 szál sárgarépa,

20 dkg mirelit kukorica,

2 kis csemegeuborka,

2 dl tejföl,

1 tojás,

1 teáskanál cseresznyepaprikakrém,

bazsalikom,



Elkészítés:
A megtisztított, rózsáira szedett karfiolt, a fagyasztott kukoricát és a lekapargatott, kockára vágott sárgarépát sós vízben megfőzzük. A csemegeuborkát felkarikázzuk. A lecsöpögtetett, főtt zöldségeket és az uborkát salátástálban összekeverjük. A tojást keményre főzzük, meghámozzuk, lereszeljük, majd a cseresznyepaprikakrémmel együtt a tejfölbe keverjük. Ha van, friss bazsalikomlevéllel és sóval fűszerezzük, majd a zöldségekre öntjük. Legalább 1 órát érleljük. Barnakenyérrel fogyasztjuk.


A receptet beküldte: Anita123


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hideg céklaleves » Ribizke lekvár hidegen » Gesztenyés süti hidegen » Hideg csokis kocka2
» Hideg-meggyleves » Hideg lángos » Hideg orosz tejfölleves » Hideg eperleves 2.
» Savanyúság hidegen! » Egyszerű hidegtál » Hideg rebarbaraleves » őzgerinces hidegtál
» Hideg banánkrém leves... » Hideg cukkini krémleves » Hideg zöldségsaláta » Tejfolos hidegtorta



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2017, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.