Tutireceptek.hu fejléc

Hideg vegyes gyümölcsleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
Hozzávalók 4 személyre:

20 dkg kajszibarack,
20 dkg alma,
1 dl 1,5 %-os tej,
30 g vaníliás pudingpor,
folyékony édesítőszer,
fahéj,
szegfűszeg,
citromhéj,


Elkészítés:
A megtisztított gyümölcsöket vékony szeletekre vágjuk. Folyékony édesítőszerrel, fahéjjal, szegfűszeggl, citromhéjjal ízesített 1 liter hideg vízben feltesszük főni. Miután megfőtt, tejjel elkevert pudingporral sűrítjük, szűrt citromlévek, sóval ízesítük, és lehűtjük.
Ha ízletesebb levest szertnénk, a gyümölcs felét le is turmixolhatjuk.


A receptet beküldte: TyBoR


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Joghurtos gyümölcsleves » Argentin vegyes saláta » Hideg joghurtleves » Párolt vegyes zöldség
» Vegyes sült zöldségek » Vegyes hal bormártással » Öszibarack leves hidegen » Hideg bableves
» Hidegkutya » Hideg uborkaleves » Csőben sült vegyes zöldség » Japán vegyestál
» Hideg cukkini krémleves » Vegyes zöldköret fóliában » Vegyes disznósajtsaláta » Gombás vegyessaláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.