Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Hó végi borsófasírt recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
- 1 üveges borsó
- 2 db tojás
- zsemlemorzsa
- olaj vagy zsír
- vegeta, bors

Elkészítés:
a borsót megfőzzük, majd villával pépesre törjük. Nem baj ha darabos, annál finomabb.
Ütünk bele két tojást, ízlés szerint ízesítjük vegetával borssal, és annyi zsemlemorzsát öntünk hozzá hogy épp formázható legyen, de már nem ragacsos.
Ezután kis lepénykéket formázunk belőle, és megforgatjuk zsemlemorzsában, majd forró olajban kisütjük.

Tanácsok:
Azért lett hó végi borsófasírt a neve, mert gondolom nem csak nekem ismerős a fizetés előtti mit főzzünk téma... de egy kis kreativitással minden megoldható :) És nem is kell hozzá sokminden.

Elkészítési idő: 60 perc

A receptet beküldte: Arianne113


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Céklatokány » Koktéluborka olajbogyóval » Töltött krumpli héjában » Karottakrémleves
» Karfiol fehér mártásban » Rakott karfiol egyszerűen » Sonkás-sajtos sült kelbimbó » Vajas gomba télire
» Diétás rakott karalábé » Karfiol - fehérborral » Sörtésztában sült cukkini » Zöldbab tojásmártással
» Zöldbabos csirkepaprikás » Karfiol fasírozott » Rakott tök hús nélkül » Sült ravioli



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2017, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.