Tutireceptek.hu fejléc

Hogyan készül a raffaello recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
36 dkg tejpor
30 dkg kókuszreszelék
25 dkg margarin
2 vaníliacukor
2 dl víz
30 dkg kristálycukor
20 dkg mandula

Elkészítés:
Először a mandulát készítjük el. Forró vízbe tesszük néhány percre, hogy könnyen le tudjuk húzni a héját. Aztán kettévesszük a szemeket, és egy kicsit megpirítjuk a sütőben, alacsony hőfokon.

-A 2 dl vízből és cukorból melasz főzünk, és langyosra hűtjük.
-A melaszhoz hozzákeverjük a tejport, a margarint, a vaniliás cukrot, és 15 dkg kókuszreszeléket.
-Vizes kézzel kis golyókat formázzuk, mindegyiknek a közepébe egy fél mandulaszemet teszünk, és kókuszreszelékbe forgatjuk. Egy órai állás után fogyaszthatjuk.

Tanácsok:
-A golyókat tegyük bele kis papírkosárba
-A golyók átmérője ne legyen 2,5 cm-nél nagyobb.


A receptet beküldte: virgo


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hintóban készült tojás » Raffaello koktél » Habos raffaelló szelet » "Raffaello golyó"
» Ez egy másik Raffaelló » Raffaelló torta » Norbi raffaello update 1 » Raffaello szelet 2.
» Raffaelló Éva módra » Fehérjés raffaello golyók » Tepsis Raffaello1 » Kuglóf ahogyan én szeretem
» Karcsúságbarát "raffaello" » Meggyes raffaelló » Patrik napra készült keksz » Bögrés raffaelló


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.