Tutireceptek.hu fejléc

Holland csirke recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 db csirkecomb,
10 dkg sajt (parmezán vagy füstölt),
szerecsendió,
2 dl tejföl,
só,
bors.

Elkészítés:
A csirkecombok bőrét fellazítom és megtöltöm a reszelt sajttal, amibe előzőleg kevés sót és szerecsendiót tettem.
Kivajazott tűzálló tálba teszem, sózom, borsozom és ropogósra sütöm.
Sütés után a maradék sajtot (ha marad, de az sem baj ha nem) a tejföllel összekeverem, kevés sót és szerecsendiót teszek bele és a megsült csírkére öntöm.
Addig sütöm, amíg a sajt ráolvad a tetejére.
Burgonyapürével körítem.


A receptet beküldte: badonyimariaeva

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sült csirke colával » Szumátrai csirkemell » Erdélyi töltött csirke » Mexikói csirkécske
» Rizses-zöldséges csirke » Édes csirkemell » Parasztos csirkesült » Mézes-fahéjas csirke
» Almás-gyömbéres csirkemell » Csirkés-almás tésztasaláta » Mozarellás csirkemell » Kijevi csirkegolyó
» Rakott csirke gombával » Ropogós csirkemellcsíkok » Gyors sajtos csirkemell » Csirkecomb gazdagon töltve


Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2015, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.