Tutireceptek.hu fejléc

Hortobágyi betyárleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
20 dkg csirkeszárny
10 dkg csirkemáj
3-3 szál sárga- és fehérrépa
kis fej karalábé
só, bors, őrölt kömény, majoranna
levestészta
petrezselyemzöld

Elkészítés:
A karikára vágott zöldségeket kevés olajon megpároljuk.
Hozzáadjuk a 3 észre vágott csirkeszárnyat. Felengedjük vízzel, fűszerezzük.
Mikor a hús már majdnem puha, hozzáadjuk a májat, a levestésztát és készre főzzük.
Apróra vágott petrezselyemzölddel megszórva tálaljuk.


A receptet beküldte: syria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hortobágyi hús » Hortobágyi rakott tészta » Hortobágyi palacsintám » Hortobágyi töltöttpaprika
» Hortobágyi húsos gombóc » Hortobágyi palacsinta » Alföldi betyárleves » Hortobágyi pásztorhús
» Hortobágyi aprópecsenye » Bakonyi betyárleves » Bográcsos betyárleves » Bolgár raguleves
» Cukkinileves » Pulykaaprólék leves » Újhagymaleves » Gombaleves májgaluskával


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.