Tutireceptek.hu fejléc

Húsgolyók tejszínes mártásban recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg darált hús
2 vöröshagyma
2 tojás
3 gerezd fokhagyma
5 dl főzőtejszín
25 dkg reszelt sajt
só, bors, ételízesítő

Elkészítés:
A darált húshoz hozzáadjuk az apróra vágott hagymát és a tojást, majd fűszerezzük.

Golyókat formázunk belőle, hőálló tálba tesszük, 180 fokon kb. 15 percig sütjük.

Lereszeljük a sajtot, összekeverjük a tejszínnel fokhagymával.

Leöntjük vele a húst, és még 25 percig sütjük. Burgonyapürével tálaljuk.


A receptet beküldte: cicaaa65


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Thai húsgolyók » Tejszínes-tepsis krumpli » Gyömbéres húsgolyók » Tejszínes pulyka fasírt
» Tejszínes egresleves » Tejszínes gombamártás » Fetás-tejszínes pulykamell » Tejszínes hagymaleves 2.
» Kapros-tejszínes csirke » Gombás-tejszínes penne » Sonkás tejszínes tészta » Tejszínes csirkemell ragu
» Tejszínes, epres fánk » Diós-tejszínes kocka » Csirkemell sajtmártásban » Tejszínes pulykamell


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.