Tutireceptek.hu fejléc

Húsos Batyuk recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
töltelékhez:
20 dkg darált hús

bors
majoranna

gyúrt tésztához:
fél kg liszt
2 tojás
víz


mártogatóshoz:
1 ek. ecet
2 ek. víz
1 cikk fokhagyma

bors

Elkészítés:
Tésztát gyúrunk, kinyújtjuk és derelyemetszõvel kb. 5 cm átmérõjû köröket vágunk ki. Ezekbe töltjük a fûszeres darált húst. A köralakú tésztát félbehajtjuk, széleit kicsit megvizezzük és összetapasztjuk. Félhold alakú töltött batyukat kapunk. Kevés forró olajban egyik oldalukat pirosra sütjük, hozzáadunk 1 dl vizet, és fedõ alatt addig pároljuk, amíg a víz elfõ. A dippingbe mártogatva fogyasztjuk.

Elkészítési idő: 50 perc

A receptet beküldte: vma


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Csirkehúsos rizottó » Húsos zöldségfasírt » Csirkehúsos vitaminsaláta » Húsos cukkinilepény
» Húsos rizsgombóc » Húsos káposzta » Tejfölös húsos kifli » Bakonyi húsos leves
» Húsos burgonyarétes » Húsos burgonyás gomboc » Sertéshúsos tekercs » Marhahúsos fasírtpogácsa
» Madridi húsosfazék » Hideg húsos töltött alma » Husos lazania » Húsos-gombás cserépedény


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.