Tutireceptek.hu fejléc

Húsos káposzta recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
2 db hagyma,
1 paprika,
1 paradicsom,
½ kg sovány hús,
1 kis fej édeskáposzta,
1-3 gerezd fokhagyma,
pirospaprika,
kömény,
bors,
delikát,
só.

Elkészítés:
A húsból és a többi hozzávalókból (kivétel a káposzta) pörköltet készítünk, amikor félig kész, belevágjuk a káposztát, fokhagymát, és összefőzzük.
Ugyanolyan, mint a székelykáposzta, csak édeskáposztából.
Tányérra tesszük és tejföllel kínáljuk.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Köcsögös káposzta » Káposzta saláta egyszerűen » Frankfurti káposztaleves » Toroskáposzta egyszerűen
» Almás-húsos káposztatál » Gombás marhahúsos tészta » Májgombócok káposztaágyon » Húsos karfiol
» Gombás töltött káposzta » Káposztagombóc másként » Töltött kelkáposzta 2 » Savanyukáposztás tarja
» Piedone húsos bab (wokban) » Húsos káposztás palacsinta » Alföldi toroskáposzta 1. » Káposzta-sárgarépa saláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.