Tutireceptek.hu fejléc

Húsos krumplitekercs recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
40 dkg darált hús
25 dkg füstölt szalonna
2 tojás
Só őrölt bors
pirospaprika

A tésztához:
2 tojás
4 közepes burgonya
1 evőkanál libazsír
10 dkg liszt

tojás a kenéshez

Elkészítés:
A darált húst elkeverjük az apróra vágott szalonnával, a két tojással és a fűszerekkel. Elkészítjük a tésztát: a megfőtt és áttört burgonyához hozzáadjuk a tojásokat, a libazsírt, a lisztet és a sót. Jól összegyúrjuk. A tésztát kinyújtjuk, egyenletesen elkenjük rajta a húsmasszát. Felcsavarjuk, és a tetejét tojással megkenjük. Közepes hőfokon, 200 fokra előmelegített sütőben szép pirosra sütjük.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tejfölös húsos kifli » Forró húsos kifli » Húsos zöldség jénaiban » Húsos, rakott padlizsán
» Húsos malackák » Húsos fánk » Zöldséges-húsos ragu » Darált húsos tekercs
» Húsos okroska » Húsos bőségtál » Marhahúsos saláta » Hortobágyi húsos gombóc
» Húsos muszaka » Húsos rakott karalábé » Húsos-tejfölös tészta » Karalábés húsosfazék


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.