Tutireceptek.hu fejléc

Húsos malackák recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
6-8 szép nagy szelet sovány comb vagy karaj
30 dkg darált hús

bors
majoránna
zsír
pirospaprika
fokhagyma
kevés víz

Elkészítés:
Klopfoljuk ki a hússzeleteket, sózzuk, borsozzuk. Egy tálba keverjük össze a darált húst és a fűszereket. Ezt töltsük a húsba, és csavarjuk fel, tűzzük össze, hogy a töltelék ne folyjon ki. Egy nagy teflonserpenyőbe tegyünk kevés zsiradékot, és forrósítsuk fel. Helyezzük bele a húsokat, minden oldalát süssük pirosra (3-3 perc). Majd öntsünk alá úgy 1 dl vizet, és lassú tűzön pároljuk puhára. Burgonyával vagy rizzsel tálaljuk.


A receptet beküldte: Gvivike


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Rakott húsos zöldség » Darálthúsos galuska » Húsos-spenótos burek » Húsos-tejfölös tészta
» Csirkehúsos rizottó » Húsosfazék » Húsos bőségtál » Húsos karfiolpúp
» Töltött húsos kifli » Karfiol húsos bundában » Húsos töltött gomba » Piedone húsos bab (wokban)
» Gombás marhahúsos tészta » Húsos lepény » Hideg húsos töltött alma » Húsos zöldségfasírt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.