Tutireceptek.hu fejléc

Húsos palacsinta (maradékokból) recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
Maradék pörkölt, vagy ragu.
4-5 fej Gomba
10 dkg sajt
2 tojás.
0.5 kg liszt.
tej, vagy víz

Olaj.

Elkészítés:
A megmaradt a gétvégi pörkölt fínom és gyors felhasználási módja.
A pörit ledaráljuk, vagy apróbbra vágjuk.
A felszeletelt gombát olajon megfuttatjuk.
A tojásból, lisztből, só, víz hozzáadásával palacsintatésztát készítünk.
Kisütünk belőle 10 palacsintát.
A húsos keverékhez hozzáadjuk a gombát és az így kapott masszát beletöltjük a palacsintába.
Tepsiben egymás mellé rakjuk őket( szorosan) és a tetejét megszórjuk sajttal.
A sajt barnulásáig sütjük.
Vegyeskörettel, vagy pároltzöldségekkel is tálalhatjuk.

Tanácsok:
Füstölt sajttal még gazdagabb ízt kapunk. A töltelékbe is lehet sajtot tenni.
Gomba nélkül is finom.

Elkészítési idő: 35 perc

A receptet beküldte: Ildenc


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Húsos káposzta » Rántott palacsinta » " Epres-túrós palacsinta" » Zabos palacsinta (Update1)
» Bananos palacsinta » Húsos, gombás fasirt » Palacsinta Gőzben » Gombás rakott palacsinta
» Almás-húsos káposztatál » Pikáns húsos palacsinta » Húsos derelye » Bakonyi palacsintametélt
» Karfiol húsos bundában » Krémes palacsinta » Bakonyi palacsinta » Rumos-burgonyás palacsinta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.