Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Húsos-parajos cannelloni recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
50 dkg darált hús
5 dkg parajkrém
2 gerezd fokhagyma
1 pohár tejföl
1 nagyobb vöröshagyma
20 dkg sajt
10 darab canelloni (vagy amennyibe jut a töltelékből)

bors
olaj

Elkészítés:
A hagymát megdinszteljük, rárakjuk a darált húst és a parajt, puhára pároljuk. Ezután hozzáadunk fél pohár tejfölt, az apróra vágott fokhagymát, sózzuk és borsozzuk, összekeverjük, és még pár percig főzzük. Elzárjuk alatta a tüzet, belereszeljük a sajt egyharmadát. Hagyjuk, hogy elolvadjon. Megvárjuk, míg egy kicsit kihűl, majd megtöltjük vele a cannellonikat. Kivajazunk egy tepsit, elhelyezzük rajta a cannellonikat, megkenjük a maradék tejföllel,ráreszeljük a maradék sajtot, és addig sütjük, amíg a sajt szépen megpirul

Tanácsok:
Én a tálaláshoz is szoktam adni még plusz tejfölt. Ezt a ragut lasagnéhoz, spagettihez is felhasználhatjuk.


A receptet beküldte: csorieva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Hússal töltött cannelloni » Gombás cannelloni » Agglegénytál » Rakott hurka
» Fűszeres-sajtos kelbimbó » Sólet ropogós libacombbal » Töltött cukkini » Rakott bab
» Sajtos vegyes zöldség » Rakott zöldbab 2. » Paprikás krumpli » Könnyű rakott burgonya
» Sajttekercs snidlingesen » Rakott sajtos sütőtök » Könnyű brassói » Csirkehúsos burritos



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2016, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.