Tutireceptek.hu fejléc

Húsos-parajos cannelloni recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
50 dkg darált hús
5 dkg parajkrém
2 gerezd fokhagyma
1 pohár tejföl
1 nagyobb vöröshagyma
20 dkg sajt
10 darab canelloni (vagy amennyibe jut a töltelékből)

bors
olaj

Elkészítés:
A hagymát megdinszteljük, rárakjuk a darált húst és a parajt, puhára pároljuk. Ezután hozzáadunk fél pohár tejfölt, az apróra vágott fokhagymát, sózzuk és borsozzuk, összekeverjük, és még pár percig főzzük. Elzárjuk alatta a tüzet, belereszeljük a sajt egyharmadát. Hagyjuk, hogy elolvadjon. Megvárjuk, míg egy kicsit kihűl, majd megtöltjük vele a cannellonikat. Kivajazunk egy tepsit, elhelyezzük rajta a cannellonikat, megkenjük a maradék tejföllel,ráreszeljük a maradék sajtot, és addig sütjük, amíg a sajt szépen megpirul.

Tanácsok:
Én a tálaláshoz is szoktam adni még plusz tejfölt. Ezt a ragut lasagnéhoz, spagettihez is felhasználhatjuk.


A receptet beküldte: csorieva

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombás cannelloni » Hússal töltött cannelloni » Rakott spenót » Gyors tepsis bugonya
» Gombás rakott tészta » Zöldbabos tarte » Hortobágyi pásztorhús » Vajas borjúgaluska
» Zöldbab paprikás » Csirkehúsos rakott tészta » Sajtos rakott karfiol 2 » Patiszonos szárnyasragu
» Kacsahúsos rizottó » Tojással töltött húslabdák » Gombás szoljanka » Csirkecsorba szerb módra


Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2014, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.