Tutireceptek.hu fejléc

Húsos rolád recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4 tojás sárgája
pici só
3 evőkanál liszt
kevés zsír vagy olaj
2 evőkanálnyi reszelt vöröshagyma
negyed kiló nyers, vagy maradék sült hús (borjú, sertés, szárnyas)
kevés bors
egy deci tejfel
kevés forró vaj, kevés reszelt sajt

Elkészítés:
4 tojássárgáját ízlés szerint sóval kikeverek, a fehérjét kemény habbá verve hozzáadom és folytonos keverés közt lassan 3 evőkanál lisztet hintek bele, és sütőben, tepsiben megsütöm.
Kevés zsíron 2 evőkanálnyi reszelt vöröshagymát fonnyasztok és negyed kiló nyers, vagy maradék sült húst átdarálok, a hagymával együtt sózva, borsozva egy negyedóráig párolom, azután a tűzről levéve, egy deci tejfelt keverek bele.Ezt a tölteléket rákenem a kész tésztára, összesodrom, visszateszem a sütőbe melegedni és forró vajjal leöntve, reszelt sajttal meghintve tálalom.


A receptet beküldte: Rochlitz Szilveszterné


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Piedone húsos bab (wokban) » Galyasági apróhusos leves. » Húsosfazék » Húsos rakott tészta
» Darálthúsos penne » Narancsrolád » Mediterrán húsos tészta » Rika gyors húsos tésztája
» Pikáns húsos palacsinta » Húsos rizsgombóc » Sumadiai rolád » Gombás-Husos Fasirt
» Húsos-gombás kagylótészta » Húsos palacsinta » Húsos rakott karfiol 2. » Húsos zöldség jénaiban


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.