Tutireceptek.hu fejléc

Húspác recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1/2 liter olaj
1 kk őrölt szerecsendió
1 kk morzsolt bazsalikom
1 kk morzsolt majoránna
1 kk morzsolt kakukkfű

Elkészítés:
Egy olajos palackba a fenti fűszereket beleöntjük, jól össze rázzuk, és félre tesszük.

Bármilyen sózott húst bekenünk vele és egy éjszakára a hűtőbe teszünk, és sütjük.

Ha szeretjük a fokhagymát zúzottat tehetünk, az olajba.

Nagyon sokáig el áll az olaj.


A receptet beküldte: gevi1931

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» 6-féle húspác grillezéshez » Cukkínis-gombás tarja » Búbos pulykapecsenye » Dalmát máj
» Borzas csirkemell 2 » Almás-tormás csülök » Szasimi » Mustáros tarjaszeletek
» Pulykamell füstölt sajttal » Tejfölös hússzeletek » Sült csirkeszárny » Húsvéti töltött pulykamell
» Rántott bárány » Pék pecsenye » Húsos texasi burgonya » Tepsis tejszínes csirke


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.