Tutireceptek.hu fejléc

Húsvéti tárkonyos bárány recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 db bárány eleje
3 tojás
2 dl tejföl
kevés liszt
só, bors, ételízesítő, tárkony

Elkészítés:
Puhára főzöm a bárány elejét 2 liter vízzel, néhány szál friss tárkonnyal és sóval.
3 tojás sárgáját 3 kanál tejföllel elhabarok, ha a hús puha, egy kis fazékba teszek 2 kanál lisztet, egy deci tejfölt, 3-4 kanál ecetet és annyi vizet, hogy híg habarék legyen és behabarom vele a tárkonyos főzőlevet.
Még 5 percig főzöm a báránnyal, majd azt feldarabolva és a levével leöntve, puha kenyérrel tálalom.

Elkészítési idő: 90 perc

A receptet beküldte: gurzau.maria


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Tárkonyos csülökleves » Tárkonyos borjúragu leves » Tárkonyos ragu leves » Húsvéti kalács (Kata-féle)
» Tárkonyos boszorkánysült » Húsvéti sonkás tekercs » Tárkonyos-mogyorós csirke » Húsvéti töltött csirkemell
» Húsvéti jégkrém » Tojáslikőrös húsvéti torta » Báránytokány » Húsvéti sárga túró
» Húsvéti (keksz)tojás » Tárkonyos csirkeragu leves » Sajtos báránysült » Tejfeles bárányragu


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.