Tutireceptek.hu fejléc

Ipolyparti pulykacsemege recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
40 dkg pulykamell csikozva
fél fej káposzta csikokra gyalulva
1 fej hagyma szeletelve
2 savanykás alma
2 dl főzőtejszin, vagy tejföl, vagy habarás
kakukkfű, bors, só, olaj

Elkészítés:
A forró olajon a pulykamell csíkokat átforgatjuk, só bors kakukkfűvel megszórjuk. rátesszük a káposztát, és kb 25 percig pároljuk közepes lángon. kevés vizet önthetünk alá. Beletesszük a hagymát majd 5 perc mulva az almát is ezzel is további 5 percig főzzük. Végül az összes levet elforraljuk alóla és felöntjük a tejszinnel. egyet forraljuk és kész

Elkészítési idő: 45 perc

A receptet beküldte: moncsa78


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Dupla rántott sajt » Káposztán sült hurka-kolbász » Padlizsános-lecsós csirke » Burgonya juhtúróval
» Fasírt krumpliágyon » Burgonyás omlett » Csirkemell csicseriborsóval » Darálthúsos galuska
» Borsópörkölt (keményítőnapra) » Rizs parasztlány módra » Mézes-naracsos csirkemell » Gombás-cukkinis omlett
» Rakott hurka » Szalonnás hagymás krumpli » Sonkás-zöldséges rizsestál » Bogyós rántott sajt


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.