Tutireceptek.hu fejléc

Isztriai baromfinyárs recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 kg csirkemell,
40 dkg húsos szalonna,
40 dkg zöldbab,
80 dkg krumpli,
1 pohár tejföl,
bors,
só.

Elkészítés:
A kicsontozott és bőrétől megtisztított csirkemellet kockára vágom, sózom, borsozom és meglocsolom olajjal.
A szalonnát is hasonló kockákra vágom.
Felváltva felhúzom a nyársra és parázs felett szép pirosra sütöm.
Isztriai attól lesz, hogy mellé párolt zöldbabot, sültburgonyát pakolok és az egészet nyakonöntöm tejföllel.
Állítom, hogy így együtt nagyon finom.


A receptet beküldte: CILUSKA


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Isztriai sertéskaraj » Vadas csirke » Del-amerikai rakott rizs » Sajtos mustáros csirke
» Édes-savanykás hús » Görög tepsis hús » .Kacsasült almával » Kínai mogyorós csirke
» Zöldséges marhahústekercs » Sült malac egészben » Vendégváró tejszines hús » Sajtos-tejszínes kotlett
» Göngyölt csülök » Burgonyás-tepsis csirke » Ananászos rántott szelet » Temesi rakott csülkös


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.