Tutireceptek.hu fejléc

Jemeni birkasült recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
80 dkg birkacomb,
2-3 evőkanál olaj,
1-1 kiskanál só,
őrölt feketebors,
köménymag,
gyömbérpor,
kurkuma,
kardamon

Elkészítés:
A letisztított húst ujjnyi vastagra felszeleteljük. A szeletek széleit kissé bevagdossuk, nehogy sütés közben összeugorjanak. A fűszereket összekeverjük, és a hússzeletek mindkét oldalát jól bedörzsöljük, majd fél órát állni hagyjuk. Ezután olajjal megkenjük, és roston, lehetőleg faszénparázs felett megsütjük. Forrón tálaljuk.

Elkészítési idő: 180 perc

A receptet beküldte: nefis


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Jemeni palacsinta » Fokhagymás csirkecsíkok » Pikáns nyúlcomb » Csirke sajtbundában
» mustáros tarja » Tejfölös pikáns csirkecomb » Cukkinis csirke » Gombás csirkeszárny
» Sajtos szelet » Májgombóc (levesbetét) » Erdélyi tokány » Az egész család kedvence
» Curry csirke » Csípős csirke » Csirkemelles húspogácsa » Birkafasírt (8 személyre)


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.