Tutireceptek.hu fejléc

Joghurtos barack leves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
450 gr - os natur joghurt
1 kg őszibarack
cukor
liszt
kevés citromhéja
1 vaniliáscukor
csipet só

Elkészítés:
A barackból négyszemet félre teszek a többit meghámozzom felkockázom felengedem annyi vízzel hogy ellepje cukorral ízesíttem hozzáadom a citromhéjját csipet sót és puhára főzzöm.
(Míg fő meghámozzom a maradék barackot is felkockázzom .)
Mikor puhára főtt botmixerrel simára dolgozzom.
Jooghurtot kikavarom kettő kanál liszttel csomómentesre a főtt barackléből kanalazzok hozzá(ne csomósodjon össze mikor hozzáőntöm) majd hozzáöntöm a krémesített barack alápléhez ,felfőzzöm az összekockázott barackot is hozzáadom ,pár percig főzzöm egy vaniliás cukrot adok még hozzá.

Tanácsok:
Lehűtve hidegen tálalom.

Elkészítési idő: 40 perc

A receptet beküldte: Almuska60


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Zöldborsós pulykaraguleves » Pezsgős szilvaleves » Avokádós baracklekvár » Joghurtos hűtős süti
» Hideg sárgadinnyeleves » Gerslileves » Rizses fokhagymaleves » Savanyú malacleves
» Bakonyi betyárleves » Cseresznye leves » Tökbél levesem » Búzasörleves meccsnézéshez
» Tárkonyos csirkeragu leves » Sajtkrémleves » Krémleves almából » Földieperkrém leves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.