Tutireceptek.hu fejléc

Joghurtos-majoránnás nyúlmáj recept

Kategória:


Hozzávalók:
60 dkg nyúlmáj (házi vagy vad)
3 fej vöröshagyma
5 gerezd fokhagyma
1 kávéskanál őrölt bors
3 kávéskanál majoránna
4 dl joghurt
1,5 dl étolaj
1 dl fehérbor

Elkészítés:
A májat csíkokra vágom, összekeverem a joghurttal, borssal, majoránnával, sóval, majd lefedem, és 1-2 órán keresztül a hűtőben állni hagyom.
A hagymákat félkarikára, a fokhagymát apróra vágom.
Az olajat felforrósítom, hozzáadom a hagymát és pirítom.
Amikor a hagyma üveges lesz, megsózom, hozzáadom a fokhagymát, majd beleöntöm a májat a joghurttal együtt.
Amikor a szaftja visszasül, aláöntöm a bort. Pár percig rotyog és kész.


A receptet beküldte: cirmesitompika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Nyúlmájkrém » Vadnyúl vadasan » Párolt vadkacsa » Gombás vadkacsaragu
» Tepsis vaddisznóbélszin » Tárkonyos őzragu. » Fűszeres bébipolip » Majoránnás ragu
» Hamis vaddisznósült » Ízletes sült vadkacsa » Áfonyás őzmedalionok » Fácánpörkölt
» Vadmáj pástétom » Fácán forgónyárson » Fácán gesztenyés almával » Fogoly balzsamecettel


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.