Tutireceptek.hu fejléc

Juhtúrós halfilé rántva recept

Kategória:
 Halas ételek

Hozzávalók:
Személyenként 2 közepes szelet halfilé
1 kávéskanál fűszerkeverék
5 dkg juhtúró
2 tojás
liszt
zsemlemorzsa
olaj

Elkészítés:
A halszeleteket gyengén beszórjuk a fűszerkeverékkel és pár órát állni hagyjuk.
A tojásban krémesre keverjük a juhtúrót. A halszeleteket bepanírozzuk: lisztbe, a juhtúrós tojásba, majd a zsemlemorzsába forgatjuk és forró olajban kisütjük.
Körítésként adhatunk mellé rizst, vajas burgonyát vagy burgonyapürét.


A receptet beküldte: Bártfai Andrea


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Juhtúrós calzone » Juhtúrós csirkesaláta » Kecskesajt rántva » Kapros- juhtúrós nokedli
» Juhtúrós kapros csusza » Kapros juhtúrós csirkemell » Mustáros halfilé » Joghurtos párolt halfilé
» Juhtúrós töltött burgonya » Pikáns halfilé » Tejszínes sült halfilé » Juhtúrós-borsós hús
» Fokhagymás tengeri halfilé » Juhtúrós padlizsánkrém » Juhtúros rántott hús » Tojás rántva, feltétnek


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.