Tutireceptek.hu fejléc

Kacsacomb extra recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
4-6 db kacsacomb

Bors
Majoranna/rozmaring
4-6 fej fokhagyma (comboktól függően)

Elkészítés:
A kacsacombokat megmossuk, sózzuk, borsozzuk. A kacsának elég intenzív az íze ,így különösebb fűszerezést nem igényel ( különben elnyomja)
A kacsacombikat felszúrjuk és telepakoljuk megtisztított fokhagyma gerezdekkel, dugig! - ha ki akarna bújni, hústű.
Teflontepsiben odatesszuük, bőrükkel lefelé, pici vizet öntünk az aljára 1-2 cm-t és fólia alatt elkezdjük párolni. Kb.fél óra múlva megfordítjuk a combikat és még pároljuk. Miután kellően puha, alufólia le és visszafordítva rápirítunk a bőrére.
A végeredmény: ropogós kacsasült extra sok fokhagymával! Mennyei :) jó étvágyat ;)

Tanácsok:
A fokhagyma fanoknak külön ajánlom, mert szeleteléskor kb.2-3 cm a husi és a fokhagyma is gazdagon szerepel :)

Elkészítési idő: 88 perc

A receptet beküldte: Cucicsillag


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kacsacomb franciásan » Zöldségeshús extrákkal » Extra gyors málnafagylalt » Extra gyors fánk
» Extra kókuszos muffin » Extra borsóleves » Tejbegríz extra » Pekingi kacsacomb
» Ropogós kacsacombok » Padlizsán extra egyszerüen » Aszalt szilvás kacsacomb » Rántott hús extra
» Madártej extrakönnyedén » Finom sült kacsacomb » Extra pulykamell » Gyümölcsös kacsacomb


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.