Tutireceptek.hu fejléc

Kacsamáj aszpikban recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
1 nagyobb kacsamáj
3 savanyú uborka
2 tojás
1 evőkanál kapribogyó

6 lap zselatin
3 evőkanál kacsazsír

Elkészítés:
A májat szeletekre vágjuk és a zsírban megsütjük.
A tojást keményre főzzük.
Fél liter vizet felforralunk ,majd langyosra hűtjük,feloldjuk benne a zselatinlapokat.Egy mély tálba elrendezzük a karikára vágott tojást uborkát kapribogyót és a sült májat.Enyhén megsózzuk.Óvatosan ráöntjük a zselatint.Néhány órára hűtőbe tesszük.
Pirított kenyérrel tálaljuk.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kacsamáj roueni mártáson » Hagymán sült kacsamáj » Hagymás kacsamáj » Velencei kacsamáj
» Mustáros kacsamáj » Sonkatekercs aszpikban » Tojás aszpikban » Lecsós pecsenyekacsamáj
» Kacsamáj leves » Pecsenyekacsamáj » Kitin-pipi » Mandulás csirkemell
» Krémes pulykafalatkák » Őszibarackos csirkecomb » Baconban sült fasírt » Szasimi


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.