Tutireceptek.hu fejléc

Kagylóforma 2. recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
20 dkg liszt
10 dkg ráma
1 tojássárga
Töltelék:
1 dl tej
1 evk. liszt
2 evk. tejföl
10 dkg darált füstölt hús (sonka)

Elkészítés:
A hozzávalókat eldolgozni és megsütni a formában.
A töltelékhez a tejjel, liszttel pépet főzni, bele a füstölt hús és megtölteni a formákat.

Tanácsok:
További finomságokat a naplóimban találhattok :-)


A receptet beküldte: Pné Veronika


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kagylóforma 1 » Kagylóforma 3. » Ropogós sajtos tallér » Sajtlabda
» Borzaska » Füsszeres vastag chips » Krumplifuta » Fokhagymás pogácsa
» Aszpikos sonka » Sörös-tepertős pogácsa » Édes nyuszik locsoláshoz » Kouign Amann
» Virsli burgonyatésztában » Csavart sajtos » Mennyei sajtos rudacskák » Vendégváró sajttekercs


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.