Tutireceptek.hu fejléc

Kakaós aranygaluska recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
1 l tej,
finomliszt,
6 db tojás,
olaj a kisütéshez,
kakaó,
porcukor.

Elkészítés:
A tejet felforraljuk és még melegen hozzáöntünk annyi lisztet, hogy galuska sűrűségű tésztát kapjunk.
Ezt csomó mentesre kikeverjük, ha kihűlt a 6 db tojást bele ötjük és elkeverjük.
Ezután feltesszük az olajat melegedni.
Ha már forró az olaj evő kanállal szaggatunk bele a tésztából.
Fedővel sütjük, minkét oldalát pirosra.
Ha megsült még melegen kakaós porcukorba megforgatjuk.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Lekváros-kakaós kavart » Grízes kakaós kocka » Kakaós kalács észt módra » Meggyes-kakaós zabpuding
» Kakaós fonottkalács » Kakaós bögrés süti » GM kakaós csiga » Kakaós kifli
» Kakaós gombóc » Német kakaós kuglóf » Diós-kakaós csiga » Túrós, kakaós csiga
» Reszelt kakaós-túrós » Kakaós-krémsajtos felfújt » Habos kakaós szelet » Kakaós kókuszgolyók


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.