Tutireceptek.hu fejléc

Kanizsai rakott hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
80 dkg tarja
10 dkg zsir
1 kg krumpli
2 db vöröshagyma
2 db babérlevél
2 dl fehérbor
2 dl csontlé
bors, só

Elkészítés:
A burgonyát megpucolva vékony karikára vágjuk és ráhelyezzük a babérlevelet. A felét zsirral kikent tüzállóedénybe rakjuk, megsózzuk borsozzuk,ráhelyezzük a karikára szeketelet hagymafelét,és erre a hússzeleteket majd a kimaradt anyagokat szépen sorjába rátesszük meg sózzuk borsozzuk és a krumplival betakarjuk.Leöntjük a fehérborral és a csontlével
meglocsoljuk olvasztott zsirral majd lefedve puhára pároljuk 45-50 percig a sűtőbe. Tetejét kissé lepiritjuk. Forrón tálaljuk.


A receptet beküldte: gevi1931


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos rakott padlizsán » Brassói rakott savanyúság » Rakott brokkoli másként » Rakott cukkini 2
» Rakott mákostészta » Lecsós rakott burgonya » Besameles rakott krumpli » Különleges rakott burgonya
» Rakott nokedli darálhússal » Rakott káposzta » Rizses rakott spárga » Karfiol rakottas
» Rakott brokkoli » Rakott sárgarépa » Sonkás rakott kukorica » Rakott Pene


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.