Tutireceptek.hu fejléc

Kapormártás2 recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
3 evõkanál étolaj
3 evõkanál finomliszt
1 csokor zöldkapor
2 dl tejföl
só, citrom

Elkészítés:
Az olajon a liszttel zsemleszínû rántást készítek. Beleteszem a finomra vágott kapor felét és azt is megpirítom egy kicsit. Felengedem a tejföllel, ha szükséges, húslevessel hígítom és együtt felrottyantom. Hozzákeverem a kapor másik felét, sózom, citrommal ízesítem és hûtõben tárolom.

Tanácsok:
Szinte minden húshoz illik ez a pompás mártás.


A receptet beküldte: Mókica


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Jércemell -koktélsaláta » Őrségi saláta » Csirkés Cézár-saláta » Karfioltál
» Diós karotta saláta » Vegyes, joghurtos saláta. » Pirított fokhagymás saláta » Tojásos répasaláta
» Vadászmártás » Madársaláta főtt tojással » Sütőtöksaláta tojással » Töpörtyűkrém
» Sült paprika saláta » Mézes-citromos sóskasaláta » Mentás görögdinnye saláta » Tzatziki sali


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.