Tutireceptek.hu fejléc

Káposztás paszuly II recept

Kategória:
 Egytálételek

Hozzávalók:
20 dkg nagyszemű tarkabab,
30 dkg savanyú káposzta,
2 fej vöröshagyma,
30 dkg füstölt oldalas,
fokhagyma,
pirospaprika,
babérlevél,
zsír,
1 dl tejföl

Elkészítés:
A babot előző este beáztatom,másnap kevés vízzel magfőzöm az oldalassal,és a babérlevéllel.A zsírban megpirítom az apróra vágott vöröshagymát és az áttört fokhagymát.
A tejföllel jól elkeverem és a káposztás babbal átforralom.


A receptet beküldte: esztella100


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Káposztás rántotta.. » Finom káposztás pogácsa » Isteni káposztasaláta » Paszuly konzerv házilag
» Káposztás virsli tésztában » Káposztás nokedli » Reszelt káposztasaláta » Káposztás liba.
» Tormás káposztasaláta » Káposztás gombóc... » Savanyúkáposztás hús » Savanyú káposztás apróhús
» Céklás káposztasaláta » Káposztás vitamin saláta » Káposztasaláta paleo módon » Káposztás sztrapacska


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.