Tutireceptek.hu fejléc

Káposztasaláta retekkel és olajbogyóval recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
1/2 fej apróra vágott káposzta,
1 tcs. karikára vágott piros retek,
1/2 tcs. fekete olajbogyó,
1 ek. borecet,
4 ek. olívaolaj,
1 mk. őrölt köménymag,
törött bors,
só,
egypár friss mentalevél.

Elkészítés:
A mentalevél kivételével keverjük össze az összes hozzávalót. Tegyük hűtött salátástálba, és díszítsük a mentalevéllel.


A receptet beküldte: Polli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Almás káposztasaláta » Tormás káposztasaláta » Különleges káposztasaláta » Vörös káposztasaláta
» Tökmagos káposztasaláta » Reszelt káposztasaláta » Galuskasaláta retekkel » Koktéluborka olajbogyóval
» Céklás káposztasaláta » Káposztasaláta majonézzel » Karácsonyi káposztasaláta » Isteni káposztasaláta
» Káposztasaláta paleo módon » Texasi káposztasaláta » Nyers káposztasaláta » Káposztasaláta felturbózva


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.