| Kapros-joghurtos gombasaláta receptSaláták, öntetek Hozzávalók: - 80 dkg csiperkegomba - 1 cl ecet - 4 dl joghurt - 1 csokor kapor - 1 citrom - őrölt fehér bors, só Elkészítés: A gombát megtisztítjuk, megmossuk, vékony szeletekre vágjuk. Gyengén sós, ecetes vízbe megfőzzük, majd a főzővizébe kihűtjük. A joghurtot elkeverjük a finomra vágott kapor egyik felével, sóval, őrölt fehér borssal. Szűrt citromlével ízesítjük. Az elkészített salátaöntetbe belekeverjük a leszűrt gombát és jól lehűtjük. Tálaláskor megszórjuk a kapor másik felével. Tanácsok: 90 napos diéta protein napján ehető! A receptet beküldte: Mocori Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |