Tutireceptek.hu fejléc

Kapros-joghurtos gombasaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:
- 80 dkg csiperkegomba
- 1 cl ecet
- 4 dl joghurt
- 1 csokor kapor
- 1 citrom
- őrölt fehér bors, só

Elkészítés:
A gombát megtisztítjuk, megmossuk, vékony szeletekre vágjuk. Gyengén sós, ecetes vízbe megfőzzük, majd a főzővizébe kihűtjük. A joghurtot elkeverjük a finomra vágott kapor egyik felével, sóval, őrölt fehér borssal. Szűrt citromlével ízesítjük. Az elkészített salátaöntetbe belekeverjük a leszűrt gombát és jól lehűtjük. Tálaláskor megszórjuk a kapor másik felével.

Tanácsok:
90 napos diéta protein napján ehető!


A receptet beküldte: Mocori


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gombasaláta 1. » Paradicsomos Gombasaláta » Vegyes gombasaláta télire » Vegyes erdei gombasaláta
» Gombasaláta » Spárga és gombasaláta » Házias Svéd Gombasaláta » Különleges gombasaláta
» Svéd gombasaláta 2 » Svéd gombasaláta II. » Gombasaláta másképp » Svéd gombasaláta
» Gombasaláta majonézzel » Lengyel gombasaláta » Juhtúrós gombasaláta » Hamburgi gombasaláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.