Tutireceptek.hu fejléc

Karácsonyi csillagpuncs (Kata féle) recept

Kategória:
 Italok, koktélok

Hozzávalók:
800 ml narancslé (frissen facsart vagy 100%-os)
300 ml száraz vörösbor
50 ml baracklikőr
5 tasak Vanillincukor
Ízlés szerint 50 - 100 g cukor
2-3 késhegynyi szegfűszeg
2-3 késhegynyi őrölt fahéj
2 narancs vagy csillaggyümölcs (karambola)

Elkészítés:
A narancslevet, a vörösbort és a baracklikőrt a vanillincukorral egy főzőedényben elkeverjük és felmelegítjük, majd hozzákeverjük a fűszereket.
A csillaggyümölcsöt megmossuk, lecsöpögtetjük, kb. fél cm vékony szeletekre vágjuk, és a puncshoz adjuk.


A receptet beküldte: hpkati


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karácsonyi apró sütemény » Karácsonyi puha mézes » Mézes karácsonyi asztalra » Karácsonyi Puncs
» Karácsonyi kókuszgolyó » Drezdai karácsonyi kalács » Karácsonyi diós linzer » Karácsonyi káposztasaláta
» Karácsonyi burgonya » Karácsonyi sütemény » Karácsonyi gyümölcsbólé » Karácsonyi habkarikák
» Karácsonyi keksz » Karácsonyi mézes figurák » Karacsonyi csudaalmas » Karácsonyi gyümölcs saláta


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.