| Karácsonyi gesztenye-hóember receptHozzávalók: 15 dkg margarin 25 dkg gesztenyemassza 10 dkg darált keksz 15 dkg cukor 1 evőkanál rum reszelt fehée csoki reszelt étcsoki vegyes tortadara Elkészítés: A margarint habosra keverjük a cukorral, hozzáadjuk a darált kekszet, gesztenyemasszát és a rumot (lehet 15ml rumaroma is). Golyókat formálunk, meghempergetjük fehér csokireszelékben és felépítjük a hóembereket. A kalapja étcsokireszelékes, én cintányérformára lapítottam A szeme és a gombok fekete, a szája piros, az orra narancsszínű tortadarából készül. Tanácsok: Nekem 6 db lett (alja-közepe-feje+kalap) A csokikat hidegen kell reszelni és hempergetni is mert összetapad. Nagyon mutatós. Kókuszreszelékkel helyettesítve a vendégek érkezése előtt az utolsó pillanatban kell összeállítani, mert átázik és a gesztenyétől bebarnul (Barna hóember:-)?) Elkészítési idő: 45 perc A receptet beküldte: cirmesitompika Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |