Tutireceptek.hu fejléc

Karácsonyi töltött alma recept

Kategória:


Hozzávalók:
6 db alma
15 dkg darált dió
6 dkg mazsola
2 evőkanál méz
2 evőkanál citromlé

Elkészítés:
Az almákat meghámozzuk, a magházat karalábévájóval kiszedjük. A citromlével, mazsolával felfőzzük a diót, hagyjuk kihűlni, majd az almákba töltjük. A töltött almákat tűzálló tálba helyezzük egymás mellé és előmelegített sütőben kis lángon megsütjük. Kb. 12-15 perc alatt készen van.

Tanácsok:
Sült húsokhoz, köret mellé kínálhatjuk.


A receptet beküldte: Marcsietta


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött füge » Töltött csirkemelltekercs » Csípős töltött burgonya » Töltött krumpli
» Töltött fasírozott » Töltött pizza (calzone) » Sonkával töltött kenyérke » Galyasági töltött tojás
» Karácsonyi torta » Sajttal töltött tojás » Töltött bundás » Töltött cukkini sajttal
» Töltött szőlőlevél » Bécsi töltött fánk » Sonkás töltött krumpli » Péter töltött káposztája


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.