Tutireceptek.hu fejléc

Karalábégaluska recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
1 zsenge karalábé
1 tojás
3-4 ek finomliszt
csipet törött fehér bors
1 gerezd fokhagyma lereszelve


Elkészítés:
A karalábét meghámozom, megmosom, és a reszelő durva részén lereszelem. A tojást a liszttel 2-3 ek vízzel és reszelt karalábéval tésztává keverem, majd sóval, borssal, és a fokhagymával ízesítem. A masszát kiskanállal a levesbe szaggatom. Újraforrástól még 10 percig főzöm.


A receptet beküldte: cirmesitompika

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gyűszűfánk » Pacalgombócleves » Gyors fokhagymakrémleves » Nyári zöldségleves 2
» Mentás zöldborsó krémleves » Waldorfsaláta » Bográcsgulyás (14 személyre) » Ayurvédikus csodaleves
» Joghurtos mézes almakrémleves » Rumos-meggyes kókuszgolyóm » Sajttal töltött fasírt » Legényfogó kelkáposztaleves
» Almaleves mazsolával » Toszkán paradicsom-krémleves » Májgombóc vajjal, egyszerűen » Hentesleves


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.