Tutireceptek.hu fejléc

Karamellás dió recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
30 dkg dió,
1 evőkanál őrölt fahéj,
csipet só,
10 dkg cukor,
1 tojásfehérje,
1 teáskanál vanília por, vagy aroma

Elkészítés:
Keverd össze a fahéjat a cukorral és a sóval, majd az egészet rázd össze alaposan egy zacskóban, tedd félre.
Ezután keverd össze a tojásfehérjét, a vaníliát és 1-2 kanál vizet is, minél krémesebb legyen.
Előbb a tojásfehérjés keverékbe tedd a diót, majd öntsd át a zacskóba, és az egészet rázd jól össze.
100 fokon szárítsd egy órán keresztül, közben rázogasd, hogy minden darabja külön álló legyen...


A receptet beküldte: Rozália


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karamellás ostya » Karamellás fagylalttorta » Karamellás ananásztorta » Karamellás habos süti
» Karamellás pite » Karamellás torta... » Karamellás csiga » Karamellás mandulafánk
» Csokis-karamellás körték » Karamellás forró csokoládé » Karamellás tej » Karamellás gesztenyetorta
» Pirított karamellás dió » Karamellás almatorta » Karamellás réteges pite » Karamellás almás krémes


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.