Tutireceptek.hu fejléc

Karfiol püré recept

Kategória:
 Köretek

Hozzávalók:
Két személyre:
1 egész karfiol fej
1dl tej vagy tejföl
1 evőkanál margarin
só bors

Elkészítés:
Karfiolról eltávolítjuk a leveleit rózsáira szedjük megmossuk és egy edénybe feltesszük főni.
Ha megpuhult akkor leöntjük róla a vizet és krumplinyomóval megtörjük.
Ízlés szerint ízesítjük sóval, borssal.
Tejet és margarinból annyit teszünk bele, hogy egy krémes masszát kapjunk ki mennyire krémesen szereti.
Minden féle húsokhoz jó köretnek.

Tanácsok:
Az, hogy mennyire kalória szegény függ attól, hogy milyen zsírtartalmú tejből vagy tejfölből készítjük


A receptet beküldte: Kolli1987

Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Sajtos rántott karfiol » Karfiol-brokkolipüré » Karfiol leves - diétásan » Karfiolpuding
» Bolognai rakott karfiol » Krokett gombás karfiolból » Karfiol - fehérborral » Narancsos karfiolsaláta
» Karfiol leves » Karfiolfasírt » Szegényes rakott karfiol » Pórés-karfiolos rakottas
» Szalonnás karfiol » Sajtos karfiol felfújt » Karfiolos tonhal Update2 » Karfiolpüré (update1)


Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2014, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.