Tutireceptek.hu fejléc

Karfiollal töltött palacsinta recept

Kategória:
 Tésztafélék

Hozzávalók:
Tojás
Liszt

Tej,vagy szódavíz
Étolaj
Ételízesítő
Karfiol
Zsemlemorzsa

Elkészítés:
Palacsinta tésztát készítünk a megszokott módon,csak nem édes tésztát hanem sósat,és megsütjük a szokásos módon.
A karfiolt rózsáira szedjük,és ételízesítős vízben puhára fözzük.Ha megfőtt leszűrjük,és jól lecsepegtejük.Ha valakinek kell,akkor még sózhatja utólag is. Ezután villával összenyomjuk egy tálban a karfiolt.A kisütött palacsintákat megtöltjük a karfiollal,majd összehajtjuk.Nem a szokásos módon tekerjük.A karfiolt a palacsinta közepébe tesszük,majd alulról ill.felülről behajtjuk,végül a két szélélt is ráhajtjuk.(Egy kis batyu lesz belőle)Ezután már csak panírozni kell mint a rántott húst,végül olajban kisütjük.Hús helyett bármilyen körettel fogyasztható,laktató.


A receptet beküldte: Rumino


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Töltött Gomba » Amerikai palacsinta » Tojással töltött húslabdák » Töltött olasz tésztahajók
» Lőcsei palacsinta » Csokis töltött keksz » Töltött "bundás" tojás » Töltött vaniliás kifli
» Töltött burgonya tojással » Ünnepi töltött pulyka » Töltött gomba sajttal » Töltött tojás (egyszerű)
» Háromszéki palacsinta » Marhahússal töltött pita » Töltött pizza (calzone) » Gombával töltött burgonya


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.