Tutireceptek.hu fejléc

Karfiolpuffancs I. recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
1 fej karfiol
1 tojás
1 tk mustár
1 cs.sütőpor
1 cs.petrezselyemzöld
zsemlemorzsa

bors

Elkészítés:
A rózsáira szedett karfiolt sós vízben néhány perc alatt félkészre főzzük. Szűrjük le, villával törjük össze. Üssük a morzsalékra a tojást, adjunk hozzá annyi zsemlemorzsát, hogy jó legyen az állaga,a sütőport keverjük bele,adjuk hozzá a mustárt, sót, borsot és finomra vágott petrezselyemet. Formázzunk pogácsákat a masszából, süssük ki olajban.
Párolt rizst és fokhagymás tejfölt adunk mellé.


A receptet beküldte: ronka


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karfiolpuffancs 2 » Karfiolpuffancs » Karottakrémleves » Currys krumpliragu
» Pikáns sült bab » Köpönyeges burgonya » Sajtos sült karfiol püré » Tejfölös-paprikás cukkini
» Rakott tök hús nélkül » Zöldségfasírt szójával » Hideg töltött sárgarépa » Patiszongulyás
» Rakott paraj » Sajtkrémes cukkiniragu » Zellersaláta másképp » Csalánmártás


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.