Tutireceptek.hu fejléc

Karfiolsaláta recept

Kategória:
 Saláták, öntetek

Hozzávalók:

- 500 g karfiol
- 2 evőkanál olívaolaj
- 1 evőkanál citromlé
- só, bors, petrezselyem

Elkészítés:
A karfiolsalátát melegen köretként, és hidegen, salátaként is tálalhatod. Forralj vizet egy nagy edényben, tegyél bele sót. Tedd bele a torzsájától megfosztott karfiolt, és közepes hőmérsékleten főzd kb. 15 percig. Vedd ki a vízből és csepegtesd le, majd tedd salátás tálra. Az olívaolajból és a citromból készített öntetet öntsd rá, sóval, borssal és petrezselyemmel ízesítsd.
Jó étvágyat!

Elkészítési idő: 45 perc
Kalóriatartalom: 56/ad kcal

A receptet beküldte: csillibilli112


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Narancsos karfiolsaláta » Virslis karfiolsaláta » Csülkös karfiolsaláta » Vitaminbomba
» Gombás kínaikel saláta » Kaposzta salata » Egyszerű saláta » Babonéz
» Dermesztett szárnyassaláta » Olasz saláta öntet » Dzsingisz Kán salátája » Friss nyári saláta
» Friss majonézes saláta » Vitaminsaláta virslivel » Szárnyas uborka saláta » Pesto 90 napos diétához


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.