Tutireceptek.hu fejléc

Kaviár burgonya-fészekben recept

Kategória:
 Sütemények, édességek

Hozzávalók:
2 kisebb burgonya
6 dkg kaviár
10 dkg krémsajt
4 evőkanál olvasztott vaj
frissen őrölt fekete bors, só

Elkészítés:
Forrald fel a sós vizet, majd tedd bele egészben, héjában a megmosott burgonyát. Főzd félkeményre: amikor bele tudod szúrni a kést, de nem szalad, akkor jó. Hagyd hűlni kicsit, majd hámozd meg, és reszeld durvára. Vajazz ki muffin-formákat, majd nyomkodd bele a burgonyát úgy, hogy kis kosárkák legyenek belőle (10-12 kosárka lesz). Süsd 20 percig, vagy amíg aranybarnára nem sül, előmelegített 200 fokos sütőben. Tompa késsel vedd ki a formából, borsozd meg, kanalazz bele egy adag krémsajtot, majd egy adag kaviárt.


A receptet beküldte: MRG


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kaviáros szendvics » Olívakaviár » Lazacos röszti kaviárral » Kaviármártás
» Kaviáros palacsinta » Kaviáros burgonyafalatok » Kaviáros tojás » Kaviáros pirítós
» Kaviáros falatok » Ananász vanília-kehely » Diótorta » Mákos-meggyes zserbó
» Csoki kocka » Mennyei villámsüti » Bocimobil » Karamellás fincsi krémes


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.