Tutireceptek.hu fejléc

Kecskesajtos tekercs recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
200 g kecske kremsajt
200 g kashkaval
1 p liszt
100 g dio
80 g olvasztott vaj
fekete bors

Elkészítés:
A diot es a lisztet "osszedaraltam", hozzakevertem a kashkavalt az olv. vajat, megborsoztam. Jol osszedolgoztam a tesztat, mivel nekem elegge szetesett, tettem hozza meg olivaolajat. Mindezt reggel tettem, mivel ma dolgoznom kellett, becsomagoltam nylonba es hutobe kuldtem turelmesen varni. Delben - ja elobb ebedeltem_ 2 reszre osztottam es kinyujtottam egyenkent. Nalunk a kecskesajt hengercsomagolasu, elvagtam hosszaban 4 fele, miutan pihent kb negyed orat a melyhutoben, igy konnyebb vagni. Ugy osztottam el a tesztat, hogy vegigerjen rajta es mivel szilikonlapon nyujtottam, konnyu volt feltekerni, a vege alulra keruljon. 180 fokon 30 perc sutest ir elo, de az utobbi idoben mindent hosszabb ideig kell sutnom a javasolt idonel.

Tanácsok:
Az eredmeny egyszeruen fenomenalis!!!!!!!
Vigyazat a sajt lassabban hul ki, nyelvegetes utan nem erezni az izet :-)
Masnapi tapasztalat, hogy kevesebb kecskesajt is eleg bele, a teszta onmagaban is nagyon finom!

Ha mar kihult ajanlatos egy kicsit megmelegiteni fogyasztas elott, hogy a sajt meglagyuljon


A receptet beküldte: kumameya


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gesztenyés tekercs 2. » Cicus pizzatekercse » Zöldségestekercs » Piskóta tekercs
» Sültelen tekercs » Töltött sonkatekercs » Mogyoróvajas tekercs » Spenótos tekercs...
» Brokkolis sonkatekercs » Anyóstekercs » Vaníliás piskótatekercs » Sajtos sonkás tekercs
» Habos tekercs » Rántotta tekercs » Sonkás sajttekercs » Hideg sonkás sajttekercs


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.