Ahogy a legtöbb weboldal az interneten, ez a webhely is cookie-kat használ, melyekre szükség van a weboldal teljes működéséhez. Weboldalunk böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát. További információ
Tutireceptek.hu fejléc

Kelkáposztaleves recept

Kategória:
 Levesek

Hozzávalók:
50 dkg kelkáposzta,
2 evőkanál olaj,
2 evőkanál liszt ,
petrezselyem zöld ,
pirospaprika,
bors,
só,
1 dl tejföl (esetleg 2 dl tej) .

Elkészítés:
A kelkáposztát laskára vágjuk, torzsás részét kidobjuk. Jól megmossuk, sós vízben puhára főzzük, petrezselyem zöldet, borsot teszünk hozzá. Ezután az olajból és a lisztből készült világos rántással - melyhez késhegynyi pirospaprikát is teszünk - berántjuk, felforraljuk. Tálalás előtt belekeverjük a tejfölt, ha nincs, adhatunk helyette a leveshez 2 dl tejet.


A receptet beküldte: badonyimariaeva


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Karfiol leves MagicMag modra » Eperkrém leves tejszínhabbal » Gesztenyés-áfonyás pite » Korhelyleves egyszerűen
» Vargányás hagymakrémleves » Borleves vörösborral » Csirkeleves indiai módon » Könnyed spárgaleves
» Kínai fafü leves » Húslevesben főtt töltelék » Hideg gyümölcsleves » Gyümölcsleves (nem főzős)
» Citromos aszaltgyümölcs-leves » Olasz leves » Hideg céklaleves » Karfiolos krumplileves



Amennyiben még nem tetted meg, most feliratkozhatsz heti hírlevelünkre, melyben a tutireceptek.hu weboldalra felkerült friss receptekről tájékoztatunk. Itt add meg e-mail címed:
Iratkozz fel friss receptjeinket tartalmazó RSS csatornánkra: http://www.tutireceptek.hu/rss
Kövess minket a Twitteren!
Lájkolj minket a Facebookon!


Minden jog fenntartva © 2017, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.