Tutireceptek.hu fejléc

Kelt burgonyás pogács recept

Kategória:
 Nassok, sós finomságok

Hozzávalók:
20 dkg főt burgonya
15 dkg margarin
40 dkg liszt
1 kis dobozos tejföl
1 tojás
1 tasak instant élesztő
25 dkg sajt
só, bors

Elkészítés:
A főt burgonyát áttöröm a mararinnal, hozzá keverem a tojást, a tejfölt, az élesztőt, a lisztet és végül 15 dkg sajtot. ( fűszerezem : só, bors )
Meleg helyen egy fél órát kelesztem.
Egy ujjnyi vastagságúra nyújtom kiszaggatom, megkenem tojással vagy tejföllel és megszórom a maradék sajttal.

Tanácsok:
Kép ról a naplómban 52-es bejegyzésnél :-)


A receptet beküldte: Nikó81


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Spenótpogácsa » Tejszínes pogácsa » Update 1 Almás pogácsa » Finom káposztás pogácsa
» Erdélyi rakott pogácsa » Hajdinás pogácsa » Mandulás pogácsa » Dán burgonyasaláta
» "Krumplis pogácsa" » Tejfölös-vajas pogácsa » Burgonyás-tepsis csirke » Rokfortos pogácsa
» Tepertős pogácsa » Sárgarépás pogácsa » Burgonyás csoda... » Sajtos-sonkás pogácsa


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.