Tutireceptek.hu fejléc

Ketchupos-fehérboros hús recept

Kategória:
 Húsételek

Hozzávalók:
10 dkg füstölt baconszalonna
1 kg sertéskaraj
2 dl ketchup
fél dl vörösbor
1 vöröshagyma

bors

Elkészítés:
A ketchupot és a fehérbort keverd össze, és ízlés szerint fűszerezd sóval, borssal. A felszeletelt karajt picit klopfold ki, majd áztasd bele néhány órára a pácba. Fogj egy jénai tálat, és tedd bele a baconszalonna-szeleteket. Tedd rá a pácolt húst, majd a felkarikázott vöröshagymát. Süsd puhára.


A receptet beküldte: Fanoli


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kecsapos sült hús. » Tavaszi tekercsek » Szójaszószos csirkeszárnyak » Csirke vele sült zöldségekkel
» Melizán szelet » Sajtos fasírt » Fokhagymáscsirke baconban » Fald fel Amerikát szendvics
» Egzotikus csirke wokban » Adventi mandulás pulykamell » Strindberg rostélyos » Extra pulykamell
» Fincsi zöldséges saslik » Kukoricás-virslis lepénykék » Krumplis csirke (bulgár) » Brokkolis töltött csirkecomb


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.