Tutireceptek.hu fejléc

Kétféle túróval töltött gomba recept

Kategória:
 Zöldséges ételek

Hozzávalók:
1 kg gomba
1 nagy hagyma
250 g túró
125 g bryndza
3 ek olívaolaj
5 gerezd fokhagyma
fél marék petrezselyemzöld
2 tojás

bors

Elkészítés:
A gombákat megmossuk, szárukat kivesszük és apróra vágjuk.
A kétféle túrót villával összetörjük, belekeverjük a 2 tojást, sózzuk és borsozzuk.
Az olajon megpirítjuk a felkockázott hagymát. Amikor már üveges, hozzáadjuk a gombát. Ha a leve elfőtt, beletesszük az apróra vágott fokhagymát. 1-2 percig még sütjük majd, hozzáadjuk az összevágott petrezselymet is, végül összekeverjük a túróval.
Egy nagy tepsire sütőpapírt teszünk, és erre tesszük a megtöltött gomba fejeket.
Készre sütjük.

Tanácsok:
sütési hőfok: 150°C
sütési mód: hőlégkeveréses


A receptet beküldte: Emy 35


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Gomba mediterrán módra » Gombás-cukkinis omlett » Töltött sonkatekercs » Töltött tarja
» Fincsi töltött tök » Gombás csirketekercs » Gombás szűzérmék » Fincsi töltött padlizsán
» Bársonyos csirke gombával » Gombás bab » Tojásos-lecsós gomba » Gombás vegyessaláta
» Zsenge töltött karalábé » Túróval rakott burgonya » Májjal töltött burgonya » Gombás csirkemájragu


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.