| Kétféle túróval töltött gomba receptZöldséges ételek Hozzávalók: 1 kg gomba 1 nagy hagyma 250 g túró 125 g bryndza 3 ek olívaolaj 5 gerezd fokhagyma fél marék petrezselyemzöld 2 tojás só bors Elkészítés: A gombákat megmossuk, szárukat kivesszük és apróra vágjuk. A kétféle túrót villával összetörjük, belekeverjük a 2 tojást, sózzuk és borsozzuk. Az olajon megpirítjuk a felkockázott hagymát. Amikor már üveges, hozzáadjuk a gombát. Ha a leve elfőtt, beletesszük az apróra vágott fokhagymát. 1-2 percig még sütjük majd, hozzáadjuk az összevágott petrezselymet is, végül összekeverjük a túróval. Egy nagy tepsire sütőpapírt teszünk, és erre tesszük a megtöltött gomba fejeket. Készre sütjük. Tanácsok: sütési hőfok: 150°C sütési mód: hőlégkeveréses A receptet beküldte: Emy 35 Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek: |