Tutireceptek.hu fejléc

Kínai kel főzelék sült tofuval recept

Kategória:
 Főzelékek

Hozzávalók:
2 maréknyi kínai kel pici falatkákra vágva
4 vékony szelet bio tofu
diónyi kókuszzsír a sütéshez
szószhoz:
1 dl nyers zabtejszín
1 ek szotyi
1 ek bio sárga lenmag (sűrítésre használom)
1 csipet só
1 maréknyi medvehagyma
1 kk kömény

Elkészítés:
A hozzávalókat összeturmixoljuk,
és máris ráöntjük a kínai kelre. Jól összeforgatjuk, és tehetjük is a tányérkára. Most egy picit megmelegíteni a sütőben.
Felszeletelni a tofut, és megszórni fokhagyma granulátummal, sóval és borssal. Egyik felét beirdalnim, és kókuszzsíron kisütni.
A tetejét igazi görög, házi, olívabogyóval díszíteni.
Ráhelyezzük a jó meleg főzelékre.


A receptet beküldte: docens


Ha ez a recept elnyerte tetszésed, talán ezek is érdekelhetnek:

» Kinaikel saláta gazdagon » Endívia főzelék » Paradicsomos borsófőzelék » Krumplifőzelék Malbe módra
» Kínai citromos gombás pipi » Kínai reteksaláta » Kínai mogyorós csirke » *Brazil* főzelék
» Csalánfőzelék » Fimo tökfőzelék » Kínai illatos omlós csirke » Sütőtök főzelék sajttal
» Kapros cukkinifőzelék » Kínai zöldséges tészta » Borsófőzelék másképp » Karalábéfőzelék


Minden jog fenntartva © 2024, www.tutireceptek.hu | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Sitemap | Kapcsolat: info(kukac)tutireceptek.hu | WebMinute Kft.